Rovana Plumb: Victor Ponta este cel care va schimba profilul preşedintelui

| 20 sep, 2014

Preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, i-a urat , sâmbătă, 'La mulţi ani!' lui Victor Ponta şi şi-a exprimat convingerea că premierul va deveni preşedintele României, arătând că acesta va schimba profilul şefului statului.

'Lansarea de astăzi a candidaturii lui Victor Ponta va fi cel mai mare eveniment organizat de un partid politic în ultimii 25 de ani, ceea ce arată că PSD şi aliaţii săi sunt uniţi, puternici şi încrezători că vom avea o Românie dezvoltată şi solidară. Mai mult, lansarea de pe Arena Naţională doreşte să transmită mesajul că Victor Ponta este preşedintele care uneşte', afirmă Plumb, într-un comunicat remis, sâmbătă, AGERPRES.

Ea susţine că Victor Ponta va schimba profilul preşedintelui. 'După 10 ani de dezbinare, ură şi conflict, România are nevoie de o a doua unire. Trebuie neapărat să oprim conflictul politic, care macină România de 10 ani, şi să reconstruim ţara după un proiect care se bazează pe o economie puternică şi pe creşterea nivelului de trai. Victor Ponta este cel care va schimba profilul preşedintelui, de la un generator de crize la un adevărat reprezentant al intereselor publice', declară Rovana Plumb.

Aceasta îi urează lui Victor Ponta 'La mulţi ani!' şi îl asigură pe premier de toată susţinerea Organizaţiei Femeilor Social-Democrate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 sep, 2014
emanuel
ponta-plumb
imi este la fel de scaraba de amandoi...
20 sep, 2014
miha
INFORMATII
Vrei sa castigi bani usor,lucrand doar 3 ore pe zi de acasa?Tot ceea ce aveti nevoie este de un calculator conectat la internet!Oferta este extrem de serioasa!Nu este MLM! Nu este joc piramidal!Pentru mai multe detalii accesati e-mailul [email protected],cu titlul infoo/////

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ