Show pe Naţional Arena. Victor Ponta îşi lansează candidatura în faţa a 70.000 de oameni

| 20 sep, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta se lansează pentru a treia oară spre Cotroceni, într-un show grandios, pe Arena Naţională din Bucureşti. Lansarea coincide cu aniversarea premierului, care împlineşte azi 42 de ani. Potrivit organizatorilor, între 50.000 şi 70.000 de oameni vor fi aduşi să-i ureze lui Victor Ponta „La mulţi ani!” şi să asiste la lansarea candidaturii.

UPDATE: Discursul lui Victor Ponta "Vreau să vă spun de la început un lucru: Vedeţi că iese soarele şi în ţara noastra. Mai avem foarte puţin. Mai ave 55 de zile şi o bătălie de câştigat şi vă invit pe toţi să pornim pe drumul schimbării. Vreau să vă rog un lucru, să vă gândiţi la ce am uitat în cei 25 de ani, că putem fi uniţi, să fim mândri de ţara noastră. Împreună putem face atâtea lucruri pe care până acum le-am făcut separat, vreau să avem încredere unul în altul. Vreau să avem încredere că suntem români şi suntem mândri de asta. Schimbarea nu înseamnă doar schimbarea unui preşedinte ci schimbarea a fiecărui român. Sunt Victor Viorel Ponta, vreau să fiu preşedintele a celor români care sunt mândri şi au speranţa că vom schimba ţara împreună în această bătălie către marea unire. Vreau să fiu preşedintele care oferă şansa fiecărui român de a se realiza aici şi nu peste hotare. Am fost mereu împreună, vom câştiga bătălia din 16 noiembrie. Azi la 42 de ani mă simtpregătit, am curajul, încrederea, credinţa că împreună pot fi preşedintele românilor. Mai sunt multe de făcut, vreau să muncim împreună, în continuare pentru a realiza tot ceea ce am promis românilor în urmă cu 2 ani. Vreau să fiu preşedintele fiecărui român. Am învăţat ceva foarte important de la Traian Băsescu: Ce să nu fac dacă ajung preşedintele României, cum să nu fac de râs o ţară întreagă şi cum să nu-i dispreţuiesc pe cei care m-au trimis acolo. Voi fi preşedintele care va arăta respect. Aici e ţara mea, aici vreau să trăiesc."

UPDATE: Sorin Oprescu, primarul Capitalei: "Astăzi nu este o simplă lansare de candidat. Este ziua unui început de nou drum, spre o Românie dezvoltată, respectată şi demnă. Din acest motiv este firesc să fiu aici. Nu vreau să vorbesc ca un medic sau primar, ci ca un simplu cetăţean. Sunt 25 de ani de când românii au decis să îndrepte cursul către o Românie democratică. Avem de rezolvat probleme grave şi complexe, avem sărăcie şi venituri mici, servicii publice nesatisfăcătoare, încă departe de realitate. Credibilitatea ţării a fost afectată de prea multe ori, avem o societate în care predomină ura în detrimentul interesului naţional. Avem nevoie de decizii concrete, de relansare şi renaştere naţională. Rezultatele vor veni rapid. Există un potenţial enorm. Dragă Victor, eu cetăţeanul Sorin Oprescu cred că ai capacitatea, inteligenţa, dragostea şi devotamentul de a reda ţara cetăţenilor ei. Victoria adevărată va fi peste 5 sau 10 ani când nu i-ai dezamăgit pe care te-au ales."

Iurie Leancă, premierul Republicii Moldova: "Tot ceea ce am stabilit cu premierul Victor Ponta, am realizat, de exemplu gazoductul Iaşi- Ungheni.  Aduc un mesaj de sprijin pentru cel care va fi viitorul preşedinte al României. Noi cei din Republica Moldova ne punem mari speranţe în Victor Ponta. Salut şi susţin candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. Victorie pentru Victor şi pentru o Românie prosperă!"

UPDATE: Primul discurs de pe Arena Naţională a fost cel al preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, al cărui discurs a avut în centrul său mesajul "Ţineţi minte trei cuvinte, Victor Ponta Preşedinte".

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Una dintre peluzele stadionului a fost acoperită cu patru mari panouri pe care a fost inscripţionat'Mândri că suntem români" şi "Votăm Victor Ponta preşedinte". Toate cele patru panouri conţin motivele tradiţionale populare româneşti.

În faţa acestei peluze a fost montată o scenă amplă, acoperită cu mochetă roşie. Ecranul uriaş este flancat de două porţi, ale căror stâlpi constituie reprezentări în miniatură ale Coloanei Infinitului. Între stâlpii celor două porţi au fost montate, de asemenea, două bannere uriaşe cu mesajul "Votăm Victor Ponta preşedinte".

În jurul orei 16,25 şi-a făcut apariţia pe stadion şi preşedintele PSD Victor Ponta însoţit de soţia lui, Daciana Sârbu, şi mai mulţi lideri politici din România şi din străinătate.

Victor Ponta este primul candidat înscris oficial în cursa pentru Preşedinţie, iar programul său este unul pentru unitatea tuturor românilor şi pentru schimbarea modelului de preşedinte. Au venit să-l susţină pe Victor Ponta premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, preşedinţii PC şi UNPR, Daniel Constantin şi Gabriel Oprea, vicepremierul Liviu Dragnea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Președintele PSD a afirmat că România are nevoie de o nouă Mare Unire la aniversarea celor 100 de ani de la desăvârșirea sa ca stat modern.

În ceea ce privește profilul președintelui, Victor Ponta le propune românilor un șef de stat care să fie un adevarat reprezentant al intereselor publice, și nu o sursă permanentă de criză și conflicte.

În cadrul Congresului de validare a candidaturii sale, Victor Ponta a prezentat cele mai importante aspecte ale programului său prezidenţial: “România are nevoie de o adevărată schimbare dusă până la capăt a tot ce a fost cu adevărat rău și ne-a împărțit în acești zece ani și adevărata schimbare, cea mai mare schimbare este ca românii să fie din nou uniți. Vreau ca Marea Unire a românilor să o facem împreună, după zece ani de dezbinare”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 sep, 2014
Mirel
HELLO
Domnule Plagiator nu ai cum sa fi presedintele tuturor romanilor,eu nu te vreau si multi oameni sanatosi la cap din tara asta,ati avut bani de dat la toti spectatori aplaudaci cate 100 de roni,dar pentru a mari alocatiile la copii la 100 de roni nu aveti ,halal presedinte,huo,huo,huo

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ