Firma lui Elan Schwartzenberg nu mai figurează pe lista creditorilor Realităţii Media

| 21 iun, 2013

Tribunalul Bucureşti a decis că firma E-Boutique KFT, controlată de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, nu are bani de luat de la Realitatea Media.

Firma E-Boutique KFT nu are bani de luat de la Realitatea Media, asta după ce în luna martie Curtea de Apel a decis că această firmă figurează pe lista creditorilor Realităţii, potrivit paginademedia.ro.

E-Boutique KFT avea, în 2012, o creanță de 20 de milioane de euro. În vara anului trecut, Tribunalul București a decis ieșirea din comitetul creditorilor a E-Boutique KFT.  La momentul respectiv, GMG Media Box a ajuns în comitetul creditorilor, având o creanță de 16 milioane de euro.

Conform hotărârii instanței din vara trecută în comitetul creditorilor erau următorii: GMG Media Box: creanță de 16,1 milioane de euro (70,9 milioane de lei), Asociația Salariaților din SNP Petrom: creanță de 3,46 milioane de euro (15,2 milioane lei), Sindicatul Național Petrom Energie: creanță de 1 milion de euro (4,5 milioane de lei), ANAF: 3,9 milioane de euro (17 milioane de lei) şi Space Comunication ltd.: 1,4 milioane de euro (6,3 milioane de lei).

Decizia Tribunalului poate fi atacată cu recurs în șapte zile de la pronunțare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ