Fiul lui Fidel Castro, în România! Alejandro s-a distrat pe Valea Prahovei

| 23 sep, 2014

Alejandro Castro, unul dintre fiii fostului presedinte cubanez Fidel Castro, si-a petrecut weekend-ul pe Valea Prahovei.

 

Conform Primariei Busteni, el a avut parte de "o petrecere pe cinste" si s-a bucurat din plin de muzica lautareasca, dar si de produsele traditionale romanesti.

Alejandro Castro a fost intampinat de catre Emanoil Savin, primarul orasului Busteni, conform traditiei, cu paine si sare. "Desi in primul moment nu a inteles prea bine obiceiul local, acesta s-a adaptat foarte repede si a gustat din produsele preparate special pentru el, din caprioara, urs sau mistret si a tinut sa-si toarne singur din butoiul cu vin alb" - se arata in comunicatul de presa al primariei.

Dupa cum era de asteptat, fiul fostului presedinte cubanez Fidel Castro a oferit gazdelor trabucuri de cea mai buna calitate. In schimb, el a fost rasplatit atat cu dulceata “Simona Halep”, cat si cu sticle de vin produse in editie limitata pentru nunta lui Lucian Bute.

Alejandro Castro a vizitat Castelul Cantacuzino si s-a aratat foarte incantat de peisajele din zona. El a promis ca o sa se intoarca aici pentru a urca pe Platoul Bucegi, pentru a ajunge la Crucea Eroilor de pe Varful Caraiman, intrata de curand in Cartea Recordurilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ