CM 2014. Fidel Castro, scrisoare către Maradona şi Messi

| 24 iun, 2014

CM 2014. Fidel Castro, liderul revoluţiei cubaneze, i-a trimis o scrisoare legendarului fotbalist argentinian Diego Armando Maradona, în care l-a felicitat pentru programul său de televiziune, transmiţând totodată salutări şi felicitări lui Lionel Messi şi selecţionatei Argentinei.

'Prietene de neuitat, în fiecare zi am plăcerea să urmăresc programul tău de televiziune despre spectaculoasa Cupă Mondială de fotbal, graţie căruia pot observa extraordinarul nivel al acestui sport universal', precizează Fidel Castro în scrisoarea sa, citită de uruguayanul Victor Hugo Morales, care realizează împreună cu Maradona emisiunea 'De Zurda' la postul sud-american de televiziune Telesur.

CM 2014. Totodată, liderul cubanez a ţinut să-i transmită salutări lui Messi, 'formidabilul sportiv care aduce glorie nobilului popor al Argentinei'.

'Nimic nu poate depăşi gloria şi prestigiul pe care amândoi le aveţi, în ciuda eforturilor meschine ale intriganţilor', a adăugat Fidel Castro, care i-a salutat 'frăţeşte' pe 'excelenţii şi prestigioşii fotbalişti' din Argentina.

'El Lider Maximo' i-a spus, de asemenea, lui Maradona că nu va uita 'niciodată' prietenia şi sprijinul pe care l-a acordat 'liderului bolivarian Hugo Chavez, promotorul sportului şi al revoluţiei în America Latină şi popoarelor subjugate din lume'.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Fidel Castro a reamintit că, deşi astăzi este un om politic, 'în copilărie, adolescenţă şi tinereţe' a fost sportiv, dedicând cea mai mare parte a timpului său liber acestei nobile practici.

Înainte de a asculta conţinutul scrisori, Maradona a precizat: 'Cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla în emisiunea noastră este că ne-a scris cel mai mare din toate timpurile'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ