CM 2014. TRAGEDIE: Un student chinez s-a sinucis după ce a pierdut mai multe pariuri la meciuri

| 24 iun, 2014

CM 2014. Un student chinez s-a sinucis într-un campus universitar după ce a pierdut aproape 2.400 de euro la pariuri făcute la meciurile Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, care stârnesc pasiuni în ţară, a anunţat marţi presa locală.

Aflat în anul II la o universitate din sudul Chinei, tânărul, identificat cu numele de familie Lin de către presă, s-a aruncat luni de la etajul şapte al unui imobil din campus, conform cotidianului Xinxi Shibao.

'L-am auzit spunând: 'Nu mă forţaţi, daţi-mi două zile în plus să va înapoiez banii'. El a vorbit la telefon timp de zece minute, apoi l-am văzut cum închide şi deodată a dispărut', a relatat un martor al scenei, citat de jurnal.

Lin a fost transportat imediat la spitalul din oraşul Panyu, din provincia Guangdong, dar nu a putut fi salvat.

'El împrumutase mulţi bani pentru a paria la cote ridicate', a adăugat un prieten al victimei, apreciind că studentul a pierdut aproximativ 2.400 de euro la pariuri la mai multe meciuri de la Cupa Mondială.

Deşi China nu participă la turneul final din Brazilia, ea numără milioane de fani pasionaţi de fotbal, dar şi de pariuri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ