CM 2014: Maradona DEZVĂLUIE jocurile din culisele mondialului

| 22 iun, 2014

CM 2014. Argentinianul Diego Maradona a acuzat sâmbătă Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) că vrea să salveze echipele mari la Cupa Mondială pentru a face pe placul sponsorilor, după controlul antidoping impus mai multor jucători costaricani după meciul cu Italia.

CM 2014. Costa Rica, care a învins Uruguay (3-1) săptămâna trecută, a recidivat vineri în faţa Italiei (1-0), precipitând ieşirea Angliei din primul tur al competiţiei.

Maradona, el însuşi exclus de la Cupa Mondială din 1994 pentru un control atidoping pozitiv cu efedrină, a afirmat că ceea ce li s-a rezervat costaricanilor este datorat faptului că sponsorii FIFA 'nu vor plăti atât cât au promis' dacă echipe mari precum Italia nu se califică în optimile de finală.

'Acest lucru se întâmplă pentru că unii sunt încurcaţi de Costa Rica pentru că echipe mari ar putea să nu treacă în turul următor, din cauza faptului că sponsorii nu vor plăti ceea ce au promis. Doi jucători de la fiecare echipă ar trebui să fie supuşi controalelor antidoping. Eu ştiu de despre ce este vorba, pentru că mi s-a întâmplat. Dar şapte jucători? Nu am mai văzut aşa ceva', a precizat fostul star argentinian.

Selecţionata statului Costa Rica a cerut în mod oficial explicaţii din partea Federaţiei Internaţionale de Fotbal după controlul antidoping la care au fost supuşi şapte jucători costaricani, la finalul meciului câştigat în faţa Italiei (1-0), vineri, în cadrul Grupei D a Cupei Mondiale de fotbal.

Costa Rica nu contestă dreptul FIFA de a efectua aceste controale, însă regretă numărul neobişnuit de ridicat al jucătorilor testaţi, lucru care ar putea lăsa impresia că există suspiciuni legate de echipa sa naţională.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ