CM 2014: Balotelli vrea un sărut de la regină dacă Italia ajută Anglia să se califice

| 20 iun, 2014

CM 2014. Atacantul italian Mario Balotelli, a anunţat că, în cazul în care Squadra Azzurra va învinge Costa Rica şi va ajuta Anglia să rămână în cursa pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale, vrea un sărut de la regină.

CM 2014. "Dacă noi vom învinge Costa Rica vreau un sărut, bineînţeles pe obraz, de la regina Angliei', a scris pe contul său de Twitter fotbalistul italian, cunoscut pentru 'derapajele" sale în afara gazonului.

Anglia, învinsă de Italia şi Uruguay în primele sale două meciuri de la Cupa Mondială, ocupă ultimul loc în clasamentul Grupei D, având doar şanse teoretice de calificare în optimile competiţiei.

Partida Italia - Costa Rica se va desfășura de la ora 19:00, la Natal, și este transmisă de TVR 1. Costa Rica a învins în primul meci pe Uruguay, scor 3-1, în timp ce Italia a trecut de Anglia, 2-1. În ultima rundă, "Squadra Azzurra" va da piept cu Uruguay, în timp ce Costa Rica va înfrunta Anglia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ