Fiul unui deputat: Tata a fost ucis, "mapa neagră" a dispărut

| 15 dec, 2014

Fiul regretatului Ion Butmalai a făcut o declarație publică prin care anunță convingerea familiei sale că fostul deputat a fost omorât cu sânge rece. Potrivit lui Ionel Butmalai, tatăl său nu a dat niciodată impresia că ar manifesta tendințe de suicid, ba din contra, avea planuri de viitor și era un om plin de viață.

Mai mult decât atât, fiul cel mare a spus ca tatăl său deținea o mapă cu mai multe probe care i-ar fi băgat la rece pe mulți lideri de pe arena politică din țara noastră. Această mapă, numită "mapa neagră" a fost adusă la Cahul acum două luni și pusă în safeul acestuia. După deces, mapa a dispărut.

„Ştiu că tata deţinea o mapă pe care el o numea ‘mapa neagră’, cu documente. El spunea că aceasta conţine informaţii compromiţătoare care ar fi pus unii oameni în puşcărie. Mai spunea că acesta este biletul său salvator. Ştiu că intenţiona să facă publice aceste documente în cadrul unei conferințe de presă, pe care a amânat-o din motive pe care nu le cunosc”, a adăugat fiul fostului deputat, potrivit deschide.md.

Ion Butmalai a decedat la 9 decembrie, fiind găsit împușcat în garajul din curtea casei sale. Regretatul Ion Butmalai a lăsat în urmă niște note, semnate chiar cu câteva ore înainte de a muri. În conținutul lor, deputatul acuza de moartea sa pe mai mulți fruntași ai Partidului Liberal Democrat, inclusiv pe liderul formațiunii, Vlad Filat, dar și pe vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Tag-uri: ion butmalai
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ