Florin Cîţu, întrebat cât e preţul unei franzele: ”Nu pot să spun. Nu mănânc pâine!”

| 10 aug, 20:19

Premierul Florin Cîţu a precizat că nu poate spune cât costă o franzelă, deoarece nu mănâncă pâine. Întrebat cum se vor descurca cu majorările de preţuri cei peste un milion de români care au salariul minim pe economie, prim-ministrul a spus că au fost create locuri de muncă, prin programul de guvernare, şi în fiecare lună scade rata şomajului.

„Nu pot să spun. Am fost în piaţă. Nu mănânc pâine”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat marţi la Parlament cât e preţul la o franzelă şi un litru de ulei.

Chestionat cum se vor descurca cu majorările la preţuri românii care câştigă salariul minim pe economie, premierul a replicat: „Prin acest program de guvernare şi investiţii am creat locuri de muncă. În fiecare lună vedeţi că rata şomajului scade, ceea ce înseamnă că din ce în ce mai mulţi oameni au locuri de muncă în România. Asta facem. Creăm oportunităţi”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ