Florin Cîţu: Noi vom susţine reducerea taxelor întotdeauna înaintea oricăror alte măsuri pentru reducerea preţurilor

| 08 feb, 19:33

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, a afirmat că formaţiunea pe care o conduce susţine reducerea taxelor înaintea oricăror alte măsuri pentru reducerea preţurilor, precizând că, dacă cineva arată că reducerea TVA duce la scăderea preţurilor, atunci liberalii o vor susţine.

 

“Noi vom susţine reducerea taxelor întotdeauna înaintea oricăror alte măsuri pentru reducerea preţurilor dacă există cineva şi ne arată că o reducere a TVA duce la reducerea preţurilor, PNL va susţine la toate preţurile din economie. Reducerea taxelor pentru noi este un obiectiv, asta înseamnă stat mai suplu, mai eficient şi vom vedea după aceea de unde avem bani să facem şi autostrăzi”, a declarat, marţi, Florin Cîţu.
Întrebat dacă la rectificarea bugetară se va ajunge la un procent de 7% din PIB pentru investiţii, liderul PNL a răspuns: “Există o promisiune fermă din partea premierului şi partidelor de coaliţie că la rectificarea bugetară suma va fi ajustată să ajungă la 7% din PIB. Ne uităm la anul trecut. 96% execuţie pe banii alocaţi din investiţii de la începutul anului, deci aşa am reuşit să avem o creştere economică mai mare. Soluţiile sunt în investiţii. Dacă vrei să ai creştere economică, dacă vrei să îi ajuţi pe români, trebuie să le dai oportunităţi să aibă locuri de muncă bine plătite. Acestea vin nu din plafonare, nu din intervenţia statului, vin din investiţii, din creştere economică, mai multe companii care vor crea locuri de muncă”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ