Florin Popescu, PMP: Mă retrag din cursa pentru europarlamentare

| 23 apr, 2014

Deputatul şi şeful de campanie al PMP pentru europarlamentare, Florin Popescu, a declarat că se retrage din cursa alegerilor, în urma acuzaţiilor de trafic de influenţă la alegerile din 2012.


„Mă retrag de pe lista candidaţilor la europarlamentare, respect decizia justiţiei, mă pun la dispoziţia oricărui organ de anchetă, 24 din 24 de ore. Consider, totuşi, că nu sunt un pericol public. Nu am de gând să atac justiţia, nicio instituţie. Le voi cere colegilor din Parlament să nu împiedice acest demers. Dacă o instanţa mă condamnă, evident că-mi dau demisia. Dar până nu sunt condamnat, nu demisionez, este normal, se invocă prezumţia de nevinovăţie. Sunt egal în faţa legii ca toată lumea”, a declarat Florin Popescu, în direct la România TV.

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruţa Kovesi a transmis procurorului general al României cererea și referatul întocmit de procurorii anticorupție, în vederea sesizării ministrului Justiției, pentru a cere președintelui Camerei Deputaților încuviințarea arestării preventive a deputatului Forin Popescu pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței ori autorității în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se artă într-un comunicat al DNA.

Tag-uri: DNA, Florin Popescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ