Florin Roman, atac dur la Orban: ”Onoare înseamnă să nu trădezi partidul care ți-a dat totul!”

| 22 oct, 17:34

Deputatul PNL Florin Roman, președinte interimar al Camerei Deputaţilor și parte din "echipa câștigătoare" a noului lider PNL Florin Cîțu, lansează un nou atac dur la adresa lui Ludovic Orban, care a anunțat că va demisiona din grupul parlamentar al liberalilor. El îl acuză de "maximă ipocrizie" și îi cere să demisioneze și din funcția de deputat.

 

Florin Roman îl mai acuză pe Ludovic Orban că a trădat partidul care i-a "dat totul".
  • "Înțeleg de la dl Orban ca e un pas in afara PNL! Și mai înțeleg ca săptămâna viitoare, pe final îl face și pe al doilea!
  • E supărat ca nu mai este el presedinte al PNL, premier, presedinte al Camerei Deputatilor! Și ne vorbește de onoare!
  • Onoare înseamnă sa nu tradezi partidul care ți-a dat totul! Iar dacă o faci, măcar domnule Ludovic Orban poate îți vei da și demisia din funcția de deputat câștigată pe listele PNL! Aveți aceasta onoare?
  • Sau onoare ar însemna sa multumiți PSD, cu voturile cărora ați ajuns premier, după moțiunea împotriva Vioricăi Dancilă!
  • Tot PSD trebuie sa multumiți și la a doua înscăunare de premier! V-au votat in bloc!
  • Dar la Dvs nu se pune! Am înțeles! Maxima ipocrizie!", a scris Roman pe Facebook.
Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a anunţat, joi seară, că săptămâna viitoare va demisiona din grupul parlamentar al PNL, el spunând că nominalizarea lui Nicolae Ciucă, impus liberalilor de către preşedintele Klaus Iohannis, este ”picătura care a umplut paharul”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ