Forţa Dreptei a hotărât să declanşeze demersurile pentru constituirea polului de centru-dreapta

| 31 oct, 18:56

Consiliul Naţional al Forţa Dreptei anunţă marţi că a hotărât să declanşeze demersurile absolut necesare pentru constituirea polului de centru-dreapta, alternativa politică de care România are nevoie. Astfel, liderul partidului, Ludovic Orban, a fost mandatat să stabilească, de comun acord cu preşedintele USR şi preşedintele PMP, iniţierea oficială a discuţiilor pentru constituirea alianţei de centru-dreapta în perspectiva alegerilor din 2024.

 

”Consiliul Naţional al Forţa Dreptei a hotărât, în contextul falimentului guvernamental evident patronat de PSD – PNL, coaliţia trădării românilor, să declanşeze demersurile absolut necesare pentru constituirea polului de centru-dreapta, alternativa politică de care România are nevoie. În cadrul reuniunii Consiliului Naţional desfăşurate luni la Bucureşti, preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a fost mandatat să stabilească, de comun acord cu preşedintele USR şi preşedintele PMP, iniţierea oficială a discuţiilor pentru constituirea alianţei de centru-dreapta în perspectiva alegerilor care vor avea loc în anul electoral 2024”, anunţă formaţiunea într-un comunicat oficial.
Totodată, Consiliul Naţional a validat componenţa echipei desemnate de Biroul Politic Naţional pentru a purta discuţii aprofundate cu toţi posibilii parteneri pentru constituirea alianţei de centru-dreapta.
”Forţa Dreptei îşi exprimă deplina încredere că o construcţie politică de centru-dreapta, alături de formaţiunile politice democratice din Opoziţie, va antrena energiile pozitive din societate şi va determina alăturarea în acest proiect politic şi a celor mai importanţi actori din societatea civilă, din mediul de afaceri şi din structurile asociative care reprezintă cetăţenii activi din România”, mai arată formaţiunea.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ