Fost director Trangaz, cercetat de ANI pentru conflict de interese, după ce și-a ajutat soția să promoveze

| 31 mar, 17:22

Radu Costică Moldovan, fost director Trangaz, este cercetat de Agenția Națională de Integritate (ANI) pentru încălcarea regimului juridic al conflictului de interese, potrivit unui comunicat de presă al ANI.

Conform înștiințării oficiale, în timpul exercitării funcției de director, Radu Costică Moldovan a semnat două referate prin care și-a ajutat soția să promoveze.

“În perioada exercitării funcţiei de director al Departamentului Economic din cadrul SNTGN Transgaz SA Mediaş, a semnat două referate privind promovarea şi definitivarea din funcţia de şef birou în funcţia de şef serviciu a soţiei sale. Astfel, soţia persoanei evaluate a deţinut în cadrul Departamentului Economic atât funcţia de Şef al Biroului Imobilizări, precum şi funcţia de Şef al Serviciului Evidenţa Imobilizărilor şi Lucrări de Mentenanţă”, se arată în comunicatul de presă.

Inspectorii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș în vederea verificării indiciilor despre săvârșirea de conflict de interese. Deși fostul director a fost informat despre începerea procedurii penale, acesta nu și-a exprimat punctul de vedere.

 

Citeşte şi: Ginerele lui Traian Băsescu, URMĂRIT PENAL pentru şantaj în dosarul de corupţie al fiului fostului preşedinte al Moldovei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ