Fosta uzină Tractorul din Braşov a devenit, OFICIAL, cel mai mare mall din Transilvania

| 28 mar, 13:06

Fosta uzină Tractorul din Braşov a devenit, oficial, mall. Cel mare centru comercial ridicat în Transilvania - şi cea mai mare investiţie făcută în ultimii zece ani în Braşov - a adus 800 de locuri de muncă.

Sute de curioşi au venit să asiste la deschiderea noului mall din Braşov, ridicat în locul unde cândva a fost Uzina Tractorul. Pe lângă magazine şi zona de restaurante, mall-ul mai are opt săli de cinema, locuri de joacă, dar şi o scenă pentru spectacole.

Nostalgicii spun că aşa mulţime de oameni nu s-a mai văzut acolo de când fabrica îşi trăia vremurile de glorie, iar angajaţii aşteptau să se deschidă porţile pentru o nouă zi de muncă.

Centrul comercial este cea mai mare investitie făcută în Braşov ultimii zece ani. Costurile s-au ridicat la 60 de milioane de euro şi s-au creat 800 de locuri de muncă.

Interesul pentru centrul comercial a făcut ca Regia Autonomă de Transport Brașov să înfiinţeze trei noi staţii de autobuz în jurul mall-ului. Şi traseele unor linii de autobuz au fost deviate, pentru ca braşovenii să ajungă cât mai uşor la centrul comercial."

Investitorii estimează că vor avea 8 milioane de vizitatori pe an, iar în primul weekend de la deschidere aşteptă 150.000 de cumpărători.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ