Fostul ministru Relu Fenechiu a fost eliberat condiţionat

| 07 aug, 10:18

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu scapă de închisoare. Acesta i-a convins pe judecători să-l elibereze condiționat, după ce a executat doar trei ani și jumătate din pedeapsa primită în două dosare penale.

În primă instanță, el a avut câștig de cauză la Judecătoria Vaslui. Procurorii au contestat, însă, sentința, iar acum a fost dat verdictul definitiv.

Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Transformatorul, pentru că a vândut întrerupătoare și transformatoare uzate la preț de produse noi către Sucursala de Întreținere și Servicii Energetice Electrice Moldova.

Procurorii susțin că fostul ministru nu a achitat nimic din prejudiciul de peste 5 milioane de lei, din acest dosar. Pedeapsa a fost contopită cu cea primită într-un alt proces, trei ani și zece luni, astfel că a rezultat o sentință de cinci ani și șase luni pentru Relu Fenechiu.

El este încarcerat de la începutul anului 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ