Fostul primar din Snagov, condamnat definitiv

| 10 mar, 16:49

Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv joi pe fostul primar al comunei Snagov Apostol Mușat la doi ani închisoare cu executare pentru conflict de interese.

osarul a fost deschis de procurori în urma unei sesizări depusă de ANI.

Potrivit ANI, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, Apostol Mușat a semnat 63 ordine de plată în beneficiul firmei SC Bogdan Euro Trade SRL, în cadrul căreia fiul său deținea calitatea de asociat și funcția de administrator.

De asemenea, fostul primar e acuzat că a semnat 26 de ordine de plată în beneficiul SC Monik Consulting SRL, societate comercială în cadrul căreia nora lui a deținut calitatea de asociat și administrator, iar fiul său deținea calitatea de asociat.

ANI susține că prin semnarea ordinelor de plată, Apostol Mușat a produs un folos material pentru sine ori pentru fiul său în valoare totală de 2,3 milioane lei.

Fostul primar a mai fost condamnat în 2014 la cinci ani închisoare, într-un dosar de corupție privind retrocedări ilegale de terenuri, însă decizia din acest dosar nu este definitivă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ