Fotbal: FC Basel - Chelsea 1-2, în semifinalele Europa League

| 26 apr, 2013

Chelsea Londra a învins pe FC Basel cu scorul de 2-1 (1-0), joi seara, pe stadionul ''St. Jakob-Park'', în prima manşă a semifinalelor Europa League la fotbal.

Chelsea a deschis scorul rapid, prin nigerianul Victor Moses (12), a irosit mai multe ocazii clare de gol, gazdele au egalat pe final, prin Fabian Schär (87 - penalty), dar echipa lui Benitez a dat lovitura în prelungiri, gol semnat de David Luiz (90+4), din lovitură liberă.

Câştigătoarea Ligii Campionilor în sezonul trecut a marcat în min. 12, prin Moses, cu capul, în urma unui corner executat de Lampard. Londonezii au mai ratat trei ocazii mari în prima repriză, prin Ramires (36) şi Hazard (44, 45).

După pauză, fiecare formaţie a trimis balonul în bară, prin Stocker (48), respectiv Torres (54).

Chelsea a temporizat, nu a mai forţat, iar Basel nu a reuşit să îşi creeze alte ocazii clare de gol. Ultimele zece minute ale partidei au fost mai bune pentru gazde, care au primit un penalty uşor în min. 86 (duel Azpilicueta - Stocker), iar Schär a transformat lovitura (87).

Chelsea nu s-a împăcat cu acest scor şi a ieşit la atac, ratând prin Oscar (88) şi Terry (90+1), după care brazilianul David Luiz a marcat din lovitură liberă (90+4), la ultima fază a partidei, şi a adus victoria echipei londoneze. Returul va avea loc pe 2 mai, pe ''Stamford Bridge''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ