Fotbalist din Venezuela, împuşcat mortal după o ceartă

| 27 mai, 2014

Fotbalistul venezuelean Jhonny Perozo a fost împuşcat mortal, împreună cu un prieten, după o ceartă, au anunţat procurorii care se ocupă ce acest caz, citaţi de agenţia Reuters.

Perozo, în vârstă de 29 ani, era liber de contract după despărţirea de echipa de primă divizie Zulia, în luna decembrie. El a fost ucis la un centru sportiv, duminică dimineaţa, împreună cu prietenul său Jaime Alberto Tey.

'Conform informaţiilor preliminare, cei doi au fost implicaţi într-o ceartă cu un bărbat, care a deschis focul', se precizează într-un comunicat al Procuraturii.

Presa venezueleană precizează că incidentul s-a petrecut în faţa unui bar, la centrul sportiv din oraşul Laguinillas.

Clubul Zulia, Federaţia venezueleană de fotbal şi sindicatul fotbaliştilor din Venezuela au transmis condoleanţe după decesul lui Perozo, care a jucat anterior la formaţia Carabobo FC.

'Fotbaliştii profesionişti din Venezuela îşi exprimă condoleanţele sincere şi repudiază violenţa care afectează ţara şi pune în pericol vieţile venezuelenilor în fiecare zi', a precizat sindicatul jucătorilor, care a solicitat autorităţilor 'să facă lumină în această crimă care a pus capăt vieţii unui profesionist ce va fi mereu amintit în fotbalul din această ţară'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ