Fotografia de la Cotroceni care aruncă în aer "bomba antisemită" pusă de PSD în mâna lui Ilan Laufer

| 21 noi, 19:37


Omul de afaceri Ilan Laufer susține că președintele Iohannis a refuzat să-l numească în funcțiile de vicepremier și ministru al Dezvoltării pentru că este evreu. Laufer uită să spună că același președinte l-a acceptat ca ministru pentru mediul de afaceri în urmă cu un an și jumătate.

Marţi, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a aprobat remanierea guvernamentală, el prezentând lista miniştrilor pentru care a semnat decretul de numire în funcţie, din care lipsesc propunerile pentru Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Transporturilor, în speţă Ilan Laufer şi Lia Olguţa Vasilescu, despre care a spus că sunt nepotrivite şi vor fi refuzate.

Marți seara, de la sediul PSD, Ilan Laufer, un apropiat al baronului PSD de Neamț, Ionel Arsene, a spus că refuzul președintelui Iohannis în ceea ce îl privește este "un nou act de antisemitism" și atrage atenția asupra "fenomenului neîncetat de antisemitism pe care l-a demonstrat, în ultimul an, președintele Klaus Iohannis".

Directorul institutului „Elie Wiesel", Alexandru Florian, a reacționat la afirmațiile lui Laufer, despre care spune că nu trebuie să ne îngrijoreze. „Consider că este o declarație cu mult iz politic și atâta tot", a spus Alexandru Florian.

"Poată înțelegeți, dl. Laufer, că Președintele v-a refuzat pe motiv de incompetență, nu de antisemitism", spune și liderul USR Vlad Alexandrescu.

O dovadă cât se poate de simplă că argumentul "antisemit" nu se potrivește în cazul relației Iohannis-Ilan Laufer este faptul că președintele a acceptat fără probleme desemnarea lui Laufer ca ministru pentru Mediul de afaceri și IMM-uri, în iunie 2017.

Ilan Laufer a fost și membru în Cabinetul Grindeanu, pe postul de secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Mai jos fotografia oficială de la investirea Guvernului Tudose (29 iunie 2017), când Ilan Laufer a primit de la Klaus Iohannis decretul de numire pe poziția de ministru în Guvernul României.

Tag-uri: Ilan Laufer
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ