Fraudă la BAC: Fosta directoare de la liceul Bolintineanu rămâne în arest

| 02 aug, 2013

Fosta directoare a Liceului "Dimitrie Bolintineanu" Costica Vărzaru rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins, vineri, recursul faţă de prelungirea duratei arestului preventiv, scrie mediafax.

Costica Vărzaru a fost arestată preventiv în 2 iulie, printr-o decizie a Tribunalului Bucureşti, fiind acuzată de trafic de influenţă în scopul fraudării examenului de bacalaureat.

Ea a fost demisă din funcţia de director al Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, pe 1 iulie, ziua în care au început probele scrise ale examenului de bacalaureat şi când procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti şi poliţiştii au făcut percheziţii la acest liceu, în timpul cărora au găsit sume de bani în sălile de examen, inclusiv asupra unor profesori.

Costica Vărzaru a fost adusă, joi, la Parchetul Capitalei, unde i s-a luat probe de scris necesare la o expertiză grafoscopică, pentru a se afla dacă ea a întocmit o listă cu 15 elevi care ar fi urmat să fie favorizaţi la bacalaureat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ