Preşedintele CJ Mehedinţi şi funcţionarii instituţiei au fost aduşi la DNA

| 02 apr, 2014

Mai mulţi funcţionari publici de la Consiliul Judeţean Mehedinţi au fost ridicaţi, miercuri seară, de procurori de la sediul instituţiei şi urmează să fie aduşi la audieri, la DNA Bucureşti, unde vor ajunge şi şeful CJ, Adrian Duicu, precum şi liderul PSD Orşova, Constantin Popescu.

Mai mulţi funţionari publici de la CJ Mehedinţi, între care secretarul judeţului Ladislau Mednyanszky şi şefa Departamentului Resurse Umane, Silvia Şocâte, au fost ridicaţi de procurori, miercuri, în jurul orei 19.00, în urma percheziţiilor făcute la sediul instituţiei într-un dosar privind fapte de corupţie săvârşite de funcţionari cu funcţii de conducere în plan local, în perioada 2012-2013 şi în luna ianuarie 2014, notează Mediafax.

Aceştia vor fi aduşi la Bucureşti pentru a fi audiaţi.

Tot miercuri seară, la DNA central urmează să ajungă şi şeful CJ Mehedinţi, Adrian Duicu.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că la DNA central vor ajunge şi şeful PSD Orşova, Constantin Popescu, şi fiul său Valentin Popescu, acesta fiind director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi.

Sursele citate au mai spus că mai mulţi şefi de deconcentrate din Mehedinţi au fost audiaţi în cursul zilei de miercuri de procurori, aceştia fiind întrebaţi dacă li s-a impus să intervină pe lângă anumiţi agenţi economici pentru a-i determina să încheie contracte de sponsorizare şi publicitate cu televiziunea Tele2 Drobeta, deţinută de una dintre firmele familiei Duicu.

La sediul DNA central a ajuns, miercuri seară, inspectorul şef al Poliţiei Judeţene Mehedinţi, Ştefan Ponea, după ce anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţa lui din Orşova.

Tag-uri: CJ Mehedinti, DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 apr, 2014
Se strange latul...se strange...ponta!!!!!!
D’asta le sta-n gat hotilor presedintele Basescu!
Încet-încet, băieții se regrupează pentru bătălia cea mai importantă a vieții lor: libertatea sau pușcăria. Mulți dintre ei nu mai merită să fie liberi, o știu și ei prea bine, dar nu le surâde deloc opțiunea cealaltă. Îi cred și eu, cui i-ar surâde?…Din nefericire, singura șansă care le-a mai rămas pentru a-și salva pielea este să se pună la adăpost în mijlocul adunăturii de infractori denumită Parlament și să continue lupta de acolo, din instituția care ar trebui să propună, să dezbată și să adopte legi pentru condamnarea infractorilor, și nu pentru protejarea lor. Însă Parlamentul României a încetat demult să mai reprezinte „interesul național”, o expresie atât de dragă ipocritului general Oprea, în acest moment nefiind altceva decât o clădire oarecare pe care ar trebui să agățăm o placă mare pe care să scrie cu litere uriașe, luminoase și vizibile și noaptea (ca pe-un club de striptease care oferă servicii complete!) o cu totul altă denumire, mult mai apropiată de adevăr: Cosa Nostra!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ