Fundaşul Florin Gardoş dă din casă. Care a fost atmosfera în vestiarul Stelei după egalul cu Basel

| 07 noi, 2013

Steaua a fost egalată în minutele de prelungiri la Basel şi a pierdut aproape orice şansă pentru a continua în Europa. Echipa ocupă ultimul loc în grupa E a Ligii Campionilor. Fundaşul Florin Gardoş a explicat atmosfera din verstiar după terminarea meciului.

"Antrenorul (Laurenţiu Reghecampf, n.r.) nu ne-a spus multe. Era foarte supărat din cauza golului pe care l-am primit într-o manieră atât de stupidă. Aveam posesia balonului şi am fi putut trimite mingea în aut pentru a câştiga mai mult timp. Încă mai avem o şansă mică, dar o victorie astăzi ne-ar fi putut asigura locul doi şi ar fi trebuit să câştigăm cu Schalke acasă. Mergem mai departe şi vom lupta la victorie cu Schalke", a declarat Gardoş, scrie uefa.com.

Florin Gardoş a afirmat că este foarte dezamăgit de modul în care Basel a egalat în prelungirile partidei. "Suntem foarte dezamăgiţi pentru că am primit gol în minutul 90 sau 92. Suntem foarte supăraţi. Chiar dacă ei au avut o posesie mai bună decât a noastră, nu îmi amintesc vreo o ocazie uriaşă a lor. Ne-am creat câteva ocazii bune în prima repriză, iar în a doua am avut multe contraatacuri. Din păcate nu au avut succes. Basel nu a fost o echipă slabă, dar a fost mai puţin ameninţătoare decât noi. În prima repriză au greşit multe pase.

Gazonul ne-a pus în dificultate. Una peste alta cred că meritam mai mult. Din punct de vedere tactic am făcut un joc foarte bun. Problema a fost că nu am profitat de contraatacuri. În prima repriză am avut şi eu o foarte bună ocazie, dar nu am putut înscrie. Desigur, este păcat, ar fi trebuit să înscriem mai mult, pentru că am avut multe ocazii", a completat Gardoş.

FC Basel şi Steaua Bucureşti au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), miercuri seara, pe St Jakob-Park, din Grupa E a Ligii Campionilor al fotbal, după ce steliştii au primit gol în prelungiri.

Federico Piovaccari (17) a deschis scorul pentru Steaua, dar Giovanni Sio (90+1) a restabilit egalitatea într-un final dramatic şi nedrept. Steaua rămâne pe ultimul loc în grupă, cu două puncte, ambele obținute cu Basel. Elvețienii ocupă poziția a treia, cu cinci puncte. În ultimele două etape ale grupelor, echipa lui Reghecampf va întâlni pe Schalke pe teren propriu și pe Chelsea în deplasare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ