Gabriel Oprea, despre accidentul aviatic de la Brăila

| 01 aug, 14:13

Viceprim-ministru pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a transmis, sâmbătă, un comunicat oficial al MAI, în care a precizat măsurile operative care au fost puse în aplicare prin Centrul Național de Conducere și Coordonare Integrată în legătură cu accidentul aviatic produs sâmbătă dimineață în comuna Stăncuța, județul Brăila.

Potrivit unui comunicat al MAI, la locul accidentului, forțele MAI alcătuite din pompieri, polițiști și jandarmi au realizat un dispozitiv de intervenție pentru asigurarea perimetrului împotriva scurgerilor accidentale de combustibil.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Un avion utilitar ce transporta o substanţă de îngrăşământ s-a prăbuşit, sâmbătă dimineață, în judeţul Brăila.

În urma accidentului, cele două persoane aflate în avion, în vârstă de 59, respectiv 55 de ani, au fost rănite. Acestea au fost transportate, inițial, cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Brăila, iar ulterior pilotul avionul urma să fie adus la Spitalul de la Floreasca din București.

Pilotul avionului a murit înainte de a fi preluat de un elicopter pentru a fi adus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Acesta avea politraumatisme și a intrat în stop cardio-respirator, înainte de a fi preluat de un elicpter.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ