ROMÂNIA în stare de ALERTĂ MAXIMĂ! Rezerviștii sunt mobilizați pentru APĂRARE

| 13 oct, 16:36

România e supusă unei presiuni tot mai crescute în ultimele luni! Rusia a amenințat, chiar ieri, că România riscă enorm și că va suporta consecințele faptului că va găzdui scutul anti-rachetă la Deveselu. Conflictul din Ucraina, tensiunile din Moldova și asaltul imigranților sunt motivele pentru care Guvenrul a decis convocarea rezerviștilor pentru un program de apărare.

Primul județ vizat este Brăila. In baza aprobarii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, la nivelul judetului Braila are loc o activitate specifica de pregatire si actualizare a datelor de evidenta militara.

"In perioada 13-15 octombrie 2015, in judetul Braila se desfasoara un exercitiu de mobilizarepentru verificarea stadiului pregatirii populatiei, economiei si a teritoriului pentru aparare, condus de Ministerul Apararii Nationale, in cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne. Pe timpul exercitiului, rezervistii aflati in planul de mobilizare sunt chemati la unitatile militare, pe durata a doua-trei ore", se precizeaza in comunicatul de presa remis de Prefectura.

Citeste si: ROMÂNII sunt șocați! Trei tineri din Brăila au ÎNGROZIT pe toată lumea cu gestul lor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 oct, 08:35
Florin
Lucreaza de acasa!
Sistem performant pentru succes! Daca doresti rezultate, succes si prosperitate, este timpul sa te alaturi celui mai nou si mai performant program de lucru la domiciliu! Noi iti oferim tot ceea ce ai nevoie: instruire gratuita si de cea mai buna calitate, contract de comision, un plan exceptional de dezvoltare si extindere in viitor. Porneste rapid si cere acum toate informatiile, la adresa de email: [email protected]
13 oct, 22:54
666 ?
666 ?
AFIRMAŢIE EXTREMĂ din partea Iranului: Extratereştrii înalţi şi albi controlează SUA
Autor: Alexandra Iancu | marţi, 13 octombrie 2015 | 0 Comentarii | 833 Vizualizari
Iranul afirma că extraterestrii conduc SUA
Unele dintre documentele secrete ale NSA (Agenţia de Securitate Naţională a Americii) făcute cunoscute de către Edward Snowden în imensul scandal al interceptărilor, care a început acum câteva luni, demonstrează fără echivoc faptul că Statele Unite ale Americii au fost conduse în ultimii zeci de ani de către o rasă de extratereştri cu pielea albă, înalţi, care au asistat de asemenea ridicarea celui de al Treilea Reich al Germaniei Naziste încă din anii ’30.

Ştirea a fost publicată recent de către agenţia iraniană de ştiri Fars News Agency. Rusia, fiind un aliat din umbră al Iranului, a publicat un raport prin intermediul FSB-ului său (Serviciului Secret de Informaţii), care arată fără nicio îndoială dovezi cât se poate de clare ale faptului că SUA au fost conduse de către reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre cel puţin din anul 1945 până în prezent, scrie efemeride.ro

Se pare că agenţia iraniană Fars a preluat ştirea de pe site-ul whatdoesitmean.com, care afirmă că Edward Snowden, după ce a primit azil politic în Rusia, a pus la dispoziţia conducerii acestei ţări anumite documente care arată în mod clar faptul că o rasă extraterestră a sosit pe Pământ acum câteva zeci de ani, i-a ajutat în anii ’30 pe nazişti să construiască o flotă de submarine foarte avansate din punct de vedere tehnologic, iar apoi s-a întâlnit în anul 1954 cu preşedintele american Dwight Eisenhower, prilej cu care s-a pus la punct „regimul secret de conducere al Americii”.

Ceea ce este îngrijorător din raportul FSB rusesc, e faptul că se spune că extratereştrii albi şi înalţi au determinat crearea unei supravegheri electronice în masă a populaţiei Păm
14 oct, 16:13
Nume
Nici unul
Ai fumat ceva inainte sau ai tras pe nas?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ