Gabriel Oprea despre legea votului prin corespondență: Vom conlucra cu toate partidele

| 17 oct, 14:23

UNPR va colabora cu toate partidele pentru adoptarea celei mai bune variante a legii votului prin corespondență, a anunțat, sâmbătă, președintele formațiunii, vicepremierul Gabriel Oprea.

Citeşte şi: Gabriel Oprea: Nu doresc funcția de prim-ministru și nu voi candida la Președinție

"O să conlucrăm cu toate partidele, în primul rând cu cei din coaliția de guvernare, apoi cu cei din Opoziție. Discut cu domnul Blaga, cu doamna Gorghiu, chiar discutăm și o să alegem varianta cea mai bună, pentru ca toți cetățenii, mai ales cei din diaspora, să participe la vot. Pe de altă parte, se mai pune problema securizării votului, deci cele mai bune elemente le discutăm, ca să putem să dăm posibilitatea tuturor românilor să voteze. Important este că suntem într-un dialog și vom colabora", a declarat Oprea, la Alexandria, potrivit Agerpres.

Gabriel Oprea a participat sâmbătă, la Alexandria, la o întâlnire regională cu reprezentanții organizațiilor UNPR din județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Călărași, Ialomița și Giurgiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ