Liberalii îi cer demisia lui GABRIEL OPREA

| 23 oct, 12:34

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a declarat că s-ar impune audierea ministrului de Interne în comisia Comisia pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională. Totodată, acesta susține că exista senzația că se încearcă o muşamalizare în acest caz.

"Senzaţia mea şi senzaţia majorităţii din societatea civilă este că e o muşamalizare. Să nu ai o reacţie, să se creeze constant senzaţia că omul ăla era în cu totul altă misiune decât era, doar pentru a menaja imaginea unui politician, care înţeleg că folosind constant acest drept limitat de serviciu, a mai implicat poliţişti români în accidente, care tot aşa au fost ascunse opiniei publice, dă senzaţia de muşamalizare", a precizat Raețchi.

În opinia deputatului PNL, "Comisia pentru Apărare are posibilitatea, cu simpla observaţie că trebuie să şi voteze colegii pentru asta, deci trebuie să ai o majoritate pentru a adopta astfel de decizii, ceea ce nu sunt convins că se va întâmpla, pentru că există acolo o majoritate solidă PSD-UNPR, deci are posibilitatea să-l cheme pe domnul Oprea, pentru a da explicaţii şi să cheme mai ales colegii din Ministerul de Interne, care gestionează acest sistem, care oferă demnitarilor astfel de coloane de însoţire şi care ar trebui să explice din punctul meu de vedere care sunt criteriile de urgenţă şi de necesitate imediată pentru a oferi astfel de coloane".

Ovidiu Raeţchi a declarat, la RFI, că le va propune colegilor de partid audierea lui Gabriel Oprea în Comisia de Apărare: "Dacă în următoarele ore, domnul Oprea continuă să evite subiectul şi dacă în următoarele ore lucrurile nu se clarifică din punctul de vedere al anchetei, care să ne lămurească ce făcea poliţistul acolo cu adevărat, pe cine proteja, pentru ce proteja şi ce s-a întâmplat de fapt, voi propune colegilor mei din PNL să facem această solicitare către comisiile de apărare, să-l audiem pe domnul Oprea şi să-l audiem pe cel care gestionează sistemul acestor coloane de protecţie".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 oct, 13:57
Nicu
Oportunitate!
Câștigă bani online! Căutăm colaboratori (în regim part-time) dornici să ni se alăture într-un mare proiect ce vizează piața de carte. O afacere inteligentă care poate să-ți îmbunătățească substanțial venitul lunar. Nu este necesară experiența. Instruirea se face gratuit, prin mail. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ