Victor Ponta, PRIMA REACŢIE în cazul poliţistului mort în misiune

| 23 oct, 12:57

Premierul Victor Ponta a exprimat, vineri, solidaritate și condoleanțe pentru familia polițistului de la rutieră care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă.

"Aș vrea să încep prin a-mi exprima solidaritatea și condoleanțe pentru familia polițistului mort la datorie, care a decedat marți. Știu că s-au întâmplat toate acele lucruri, există o anchetă în curs și vreau să mulțumesc tuturor celor care își fac datoria și celor care, uneori, din păcate, plătesc un preț mult prea mare pentru tot ceea ce fac în fiecare zi pentru ca societatea românească să funcționeze", a spus Ponta la începutul ședinței speciale de guvern în care se discută rectificarea bugetară.

Citeşte şi: Poliţia Capitalei: Poliţistul care a murit făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea

Premierul a adăugat că trebuie văzut cum se întâmplă asemenea tragedii și ce măsuri trebuie luate pentru ca ele să fie prevenite.

"Vreau, de asemenea, fiind vorba de o anchetă în curs, să vedem cum se pot întâmpla asemenea lucruri, avem gropi în asfalt, tot felul de zone periculoase (...). Sunt convins că există peste tot în țară tot felul de capcane mortale și doar când se întâmplă o mare tragedie aflăm despre ele. O societate normală ar trebui să ia măsuri înainte, nu după ce se întâmplă asemenea lucruri", a precizat prim-ministrul.

Șeful Executivului a făcut un apel către politicieni să nu se folosească de tragedii pentru a câștiga capital politic.

"Mi-aș dori ca noi, ca societate, să nu mai folosim — vorbesc de oamenii politici — tragediile în scopuri politice. De fiecare dată când se întâmplă o tragedie, apar aceiași oameni politici care țipă și folosesc fie tragediile, fie arestările ca să câștige vreun pic de capital politic. Asta e un semn de barbarism în politică, poate reușim să scăpăm de el", a susținut Ponta.

Poliția Capitalei a anunțat joi că polițistul care a decedat marți în urma unui accident de motocicletă se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

Potrivit sursei citate, polițistul Bogdan Cosmin Gigină se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu specifice poliției rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil și fix de fluidizare a traficului rutier în București, asigurând deplasarea în siguranță a coloanei oficiale, precum și a celorlalți participanți la trafic.

Citeşte şi: Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE în cazul poliţistului mort

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ