Oprea, despre situația de la Corbu: La nivelul județului Constanța există un comitet de urgență

| 13 oct, 14:21

Un număr de 42 de pompieri, 20 de jandarmi, cinci autospeciale și două moto-pompe acționează, în prezent, în localitatea Corbu, care a fost afectată în noaptea de luni spre marți de o viitură, a anunțat marți vicepremierul Gabriel Oprea.

"S-a acționat încă de aseară, au fost pompieri, jandarmi. Primarul a luat măsuri: au fost 20 de persoane, s-a asigurat cazarea la căminul cultural. În momentul de față a mai rămas doar o singură femeie cu doi copii. Acționăm în momentul de față cu 42 de pompieri, 20 de jandarmi, cinci autospeciale și două moto-pompe. Se aduce acum de la ANIF o moto-pompă mult mai mare, de o mai mare capacitate ca să se poată fluidiza drumul dintre Năvodari și Corbu. E important că nu am avut pierderi de vieți omenești", a afirmat Oprea, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că ține legătura permanent cu șeful ISU care coordonează operațiunea și cu prefectul de la Constanța.

"Este o celulă de criză, un comitet de urgență la nivelul județului Constanța", a adăugat Oprea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ