Şeful comisiei parlamentare de cod electoral: Proiectul va fi adoptat în Cameră săptămâna viitoare

| 19 oct, 12:57

Vicepreședintele PSD Gabriel Vlase, șeful comisiei parlamentare de cod electoral, a declarat, luni, că proiectul legii votului prin corespondență ar urma să intre la vot final în Camera Deputaților săptămâna viitoare, după care va fi transmis spre promulgare președintelui României.

"Proiectul de lege este la Senat. Astăzi, la ora 10,00, s-a încheiat termenul de depunere de amendamente la Senat. La ora 13,00, avem comisie. La ora 14,00-15,00, când vom termina ședința de comisie, în funcție de câte amendamente s-au depus, va fi trimis Biroului permanent al Senatului și trimis către plen cu vot final, la Senat, astăzi. Mâine (marți — n.r.) va fi la Camera Deputaților. Termenul de depunere a amendamentelor la Cameră până luni, în așa fel încât miercuri avem vot final la Cameră și trimitere spre promulgare", a declarat Gabriel Vlase, conform Agerpres.

Citeşte şi:  Legea votului prin corespondenţă, în discuţie luni la Senat

El a făcut aceste precizări în deschiderea ședinței Biroului Permanent Național al PSD, la solicitarea președintelui partidului Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ