GABRIELA FIREA despre şansele ELENEI UDREA la alegerile prezidenţiale: În jur de 6%, asta cu generozitate

| 20 aug, 2014

Vicepreşedinta PSD, senatoarea Gabriela Firea, consideră că Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) în alegerile prezidenţiale, are şanse să obţină un scor în jur de 6%, procent similar celui obţinut de către PMP la alegerile europarlamentare din luna mai.

Potrivit senatoarei PSD, ' ar fi previzibil' ca Elena Udrea şi Cristian Diaconescu, fostul candidat anunţat de PMP şi actual candidat independent pentru prezidenţiale, să împartă acest procent de 6%.

'Cred, ca tânără femeie în politică, că este bine să ne implicăm şi să avem o şansă în faţa bărbaţilor, să dovedim că şi noi putem să fim şi profesioniste, şi să răspundem anumitor nevoi pe care le are societatea. Cât priveşte şansele domniei sale ( Elenei Udrea- n.r.), cred că sunt cele pe care le-a avut PMP la europarlamentare: în jurul cifrei de 6%, asta cu generozitate fiindcă dacă este să privim şi cealaltă candidatură desprinsă din PMP, cea a domnului Cristian Diaconescu, ar fi previzibil (...) ca cele 6% procente să se împartă. Vom vedea ce se va întâmpla atât în campanie, cât şi în ziua votului. Eu urez succes tuturor candidaţilor înscrişi în cursa prezidenţială. Este important ca politicienii să dea dovadă de fair-play, exact cum o fac sportivii', a comentat Firea, miercuri, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, Gabriela Firea a subliniat că, în opinia sa, faptul că fostul premier democrat-liberal Emil Boc a anunţat că sprijină candidatura Elenei Udrea în alegerile prezidenţiale este în măsură să o ajute pe candidata PMP în teritoriu.

'Pot să remarc faptul că o ajută, probabil, în anumite judeţe, declaraţia făcută ieri (marţi - n.r.) de către domnul Emil Boc şi anume că, deşi este membru PDL, o susţine pe doamna Udrea, candidatul PMP în alegerile prezidenţiale. Sunt convinsă că acum, în anumite filiale din PDL şi PMP se poartă discuţii, negocieri şi cu siguranţă se va ajunge la un răspuns, dar ştiţi că, deşi filialele sunt ca un fel de personaj mai tăcut şi pare că ele pot fi influenţate de la centru, pot spune că nu este aşa. Există oameni foarte bine informaţi, cu experienţă în politică şi sunt convinsă că vor lua decizia cea mai bună fiindcă orice partid doreşte să-şi maximizeze scorul într-o campanie electorală', a conchis, miercuri, senatoarea PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ