Gabriela Firea: Guvernul Orban că a făcut achiziţii luxoase. Moţiunea de cenzură este obligatorie

| 24 aug, 21:37

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuză Executivul condus de Ludovic Orban că a făcut achiziţii luxoase, în detrimetrul creşterii pensiilor şi a alocaţiilor pentru copii, subliind că este "obligatoriu" ca moţiunea de cenzură să fie votată de către parlamentari.

Gabriela Firea este convinsă că moţiunea de cenzură va fi votată în număr mare de parlamentari. Primarul face acuzaţii grave la adresa Guvernului Orban. "Unde sunt banii romanilor? Ni se spune ca nu sunt nici pentru dublarea alocatii, nici pentru cresterea pensiilor, nici pentru tablete si ma

sti necesare copiilor. De ce trebuie sa stam cu mana intinsa, cand contribuim cel mai mult la bugetul tarii? Banii s-au evaporat pe achizitii luxoase si despagubiri pentru prietenii politici. Aceasta lipsa de respect fata de oameni trebuie sa inceteze!

Motiunea de cenzura este nu doar necesara, ci chiar obligatorie intr-un astfel de climat marcat de incompetenta si rea-vointa! Sunt convinsa ca parlamentarii vor vota in numar mare motiunea, dovedind intelegere fata de nevoile si grijile romanilor!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citeşte şi Marcel Ciolacu: ”Nu există nicio şansă ca moţiunea să nu fie cumva votată până în data de 27 septembrie”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ