Gabriela Firea, răspuns la atacul lui Nicuşor Dan: "E greu să recunoşti performanţa când eşti înconjurat de corigenţi"

| 19 aug, 10:03

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns acuzaţiilor făcute de Nicuşor Dan, contracandidatul său la cursa pentru un nou scaun de primar pentru Municipiul Bucureşti, afirmând că "este greu să recunoşti performanţa profesională a unui om, când eşti înconjurat şi susţinut de corigenţi".

Candidatul comun al USR PLUS şi PNL pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat marţi după anunţarea listei de consilieri propusă de Gabriela Firea şi PSD că echipa conţine "nume triste din istoria expirată a României postdecembriste".

Primarul General al Capitalei a declarat că se simte onorată să facă echipă cu un bursier de studii doctorale la Toulouse, profesor universitar, care vorbeste fluent patru limbi straine şi absolvent ca sef de promotie al Liceului de informatica din Bucuresti si a Facultatii de Energetica.

"Intre un poliglot si un ministru al Educatiei care pronunta PepsiGlas, ce alegeti? Eu sunt onorata sa fac echipa cu un bursier de studii doctorale la Toulouse (Franta), profesor universitar, care vorbeste fluent 4 limbi straine - franceza, spaniola, engleza, italiana, absolvent ca sef de promotie al Liceului de informatica din Bucuresti si a Facultatii de Energetica. L-am descris succint pe fostul premier, ministru de externe si senator Petre Roman. E greu sa recunosti performanta profesionala a unui om, cand esti inconjurat si sustinut de corigenti! Adversarii mei si-au varsat azi veninul catre Petre Roman, un om cu o cultura vasta si cu o experienta politica de netagaduit! Incerc sa le inteleg frustrarea, ei fiind propusi si sustinuti de oameni care siluiesc limba romana in toate iesirile publice, dau dovada de fracturi in logica si, mai grav, sunt inconjurati de oameni care dau tunuri la guvernare. Tunuri pe care vor sa le mute la Primaria Capitalei!", a declarat Gabriela Firea, potrivit RomâniaTV.net.

Citeşte şi ALEGERI BUCUREŞTI 2020: Nicuşor Dan conduce în preferinţele bucureştenilor. Cum stau Firea şi Băsescu

Nicuşor Dan a susţinut despre Petre Roman și Mitică Dragomir că sunt „nume triste din istoria expirată a României postdecembriste, persoane cu probleme penale”.

„Primarul PSD Gabriela Firea și PSD au dovedit, încă o dată, prin numele propuse pentru Consiliul General, că nu sunt capabili să-i înțeleagă pe bucureșteni și să-i respecte. Nume triste din istoria expirată a României postdecembriste, persoane cu probleme penale - între care și un fost reprezentant de seamă al clubului de fotbal Victoria București, de sub tutela Miliției și Securității - aceasta este oferta pentru Capitala României, în anul de grație 2020. Cu ce o să ajute Petre Roman la modernizarea Bucureștiului, o să planteze panseluțe, din nou, în Piața Universității? O să ofere consiliere pentru un nou 10 august? Cum o să le facă viața mai bună bucureștenilor Dumitru Dragomir? O să-i învețe pe cei din Primărie cum să organizeze licitațiile, o să aducă modelul ceaușist de dezvoltare urbană? Doamna Firea închide apa caldă și lumina de pe acum, nu văd ce ar putea aduce nou domnul Dragomir”, a scris Nicușor Dan marți pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ