GAFĂ! Săptămânalul Kamikaze a deconspirat un fost ofiţer SIE. Vezi FOTO

| 05 feb, 13:23

Site-ul umoristic Kmkz.ro a a publicat un interviu cu un fost ofiţer SIE, Mugur Stroe, care dezvăluie că serviciile ar avea multe înregistrări cu oameni politici şi jurnalişti importanţi. Din greşeală, KMKZ a dezvăluit şi identitatea fostului ofiţer, care a trimis câteva fotografii site-ului, cerând însă ca figura lui să fie acoperită. KMKZ a publicat pozele needitate.

În interviul publicat de KMKZ, fostul ofiţer Mugur Stroe vorbeşte despre acuzele ce i se aduc Elenei Udrea şi despre implicarea serviciilor în astfel de scandaluri, adăugând că ar exista înregistrări cu mulţi dintre oamenii politici importanţi şi jurnaliştii celebri ai României. Mai jos, un fragment:

"Rep.: S-a pomenit de înregistrări. Credeți că se va ajunge până acolo?
M.S.: Negreșit. Încă din 2009, de la alegeri, s-a pus problema folosirii lor. Doar cea cu domnii Geoană și Vântu a apărut. De restul nu a mai fost nevoie, se pare. Asta nu înseamnă că e timpul pierdut.

Rep: Ați văzut asemenea materiale, ne puteți da un exemplu concret?
M.S.: Concret nu, vă dați seama, dar vă spun că există materiale compromițătoare cu politicieni, doamne respectabile din televiziune, cu ochelari și pretenții de mame și soții, domni din presă care n-ar mai avea curajul să se urce în X5 de rușine, miniștri. Artiști. Acum, depinde cine a reușit să pună mâna pe ele. De la distanță, lucrurile par că au luat-o puțin razna, deși eu refuz să cred acest lucru.

Rep.: Geoană, Ponta, Gâdea, Tamara Buciuceanu, Oana Stancu, Ciuvică, Aurel Temișan, Traian Băasescu? Au motive să se teamă?
M.S. (râde): Tamara Bucicuceanu nu. Vor mai fi surprize, unele chiar foarte mari."

Mugur Stroe le-a trimis celor de la KMKZ şi câteva fotografii în care apare el, una tip legitimaţie şi două din concediu. El le-a cerut însă jurnaliştilor să-i acopere figura sau să dea pozele mici, astfel încât să nu poată fi recunoscut. Acest lucru se poate vedea explicit în denumirea fişierelor foto pe care le-a trimis redacţiei: "Pune bandă pe ochi", "Depărtează puţin să nu se vadă bine". Jurnaliştii de la KMKZ au omis însă cererea ofiţerului şi au postat pozele în clar, dezvăluind astfel identitatea fostului agent SIE.

Citeşte şi: VÎNTU aruncă BOMBA: Elena Udrea a fost AMANTA lui Traian Băsescu!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ