Reacţia dură a lui Oreste Teodorescu la acuzaţiile Elenei Udrea: "În ce calitate i-am cerut eu bani?"

| 04 feb, 21:35

Jurnalistul Oreste Teodorescu a reacţionat dur la  acuzaţiile grave pe care Elena Udrea i le-a făcut. Aceasta din urmă l-a nominalizat pe Oreste Teodorescu ca făcând parte dintre jurnaliştii care au primit finanţări din partea celor acuzaţi de încălcarea legii. Jurnalistul a venit şi el cu propriile dezvăluiri şi a anunţat că o va da în judecată.

“Înteleg că Udrea Elena, inculpat în mai multe dosare penale, supărată rău pe mine că încă dinaintea primului tur de campanie, în calitate de jurnalist am pus sub semnul întrebării onestitatea şi calitatea domniei sale de candidat la prezidenţiale, m-a acuzat astăzi că sunt ofiţer acoperit şi că i-am cerut mită. Asta cu ofiţerul mă amuză şi chiar mă onorează (însă îi amintesc fostei doamne Cocoş, că începând din 2001 eu nu am mai fost angajatul nici unei redacţii, toate prestaţiile mele au fost realizate prin propria firmă, aşa că nu înţeleg ce eficacitate ar fi avut acoperirea mea în presa).

Deţin nişte publicaţii, deci sunt propriul meu angajator, iar dacă Udrea Elena va aduce probe că aş fi acoperit în propriul meu bussiness, negreşit mă voi concedia, căci nici eu nu agreez ofiţerii acoperiţi în media). Cu privire la acuzaţia că i-aş fi cerut bani, aici într-adevăr m-am cam enervat. În ce calitate i-am cerut eu bani, şi dacă ea mi-a dat vreun leu, de ce a făcut-o? 

Eu lucrez în presa de 20 de ani, pe Elena Udrea am cunoscut-o, prin Aurelian Pavelescu, în campania electorală, când m-a rugat să nu o mai atac în presă. Răspunsul meu a fost public. Înţeleg că înainte de a fi încătuşată, madama arunca cu vitriol în cătarea celor care au îndrăznit să-i dezvăluie adevărata faţă: promiscuitate, mafie, relaţii amorale, servicii aduse unor companii străine, minciună şi manipulare. În 2003, Adrian Nastase m-a acuzat că sunt complice cu clanul Cămătarilor, acum pupila sa, Udrea Elena mă înhăitează cu Coldea, Rizea şi soţii Turcan...Am mai evoluat şi eu....ha, ha, ha.

PS: Îmi rezerv dreptul să o acţionez în instanţă pentru calomnie şi insultă, iar banii pe care îi voi câştiga să-mi finanţez ancheta cu privire la conturile domniei sale din Dubai, şi mai ales a traseelor nocturne pe care minunea din Pleşcoi le realiza cu barca de pe intrarea Valului nr. 26, până la Vila Lac 3…",
a scris Oreste Teodorescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Reacţia HALUCINANTĂ a lui Mircea Badea după ce Elena Udrea a dezvăluit că şi Oreste ar fi primit bani de la ea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ