Gazprom investeşte 150 de milioane de euro în extinderea reţelei de benzinării

| 28 iun, 2013

Grupul rus Gazprom vrea să extindă reţeaua de benzinării din România de la zece unităţi în prezent la 120 de staţii la sfârşitul anului 2015, în urma unei investiţii totale de peste 150 milioane euro, a declarat vineri directorul general al Gazprom Neft, Kirill Kravchenko.

Potrivit lui Kravchenko, cele mai multe dintre benzinăriile pe care Gazprom le va deschide în România vor fi proiecte greenfield.
Compania a inaugurat vineri două benzinării pe Autostrada A1, în judeţul Dâmboviţa, conform Mediafax.

Prezent la inaugurare, secretarul de stat în Ministerul Economiei, Mihai Albulescu, a vorbit despre "o minune a Gazpromului", menţionând că România este a doua ţară de pe continentul european, după Serbia, în care grupul rus Gazprom are benzinării.

Albulescu a mai spus că România este un partener serios pentru orice investitor care creează locuri de muncă şi face investiţii în sectorul de upstream şi downstream.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ