GEOANĂ arată acuzator cu degetul: Hrebenciuc minte! Ştie că m-am certat cu...

| 19 mar, 14:05

Senatorul Mircea Geoană susţine că Viorel Hrebenciuc, director al campaniei electorale din 2009, prin declaraţiile făcute la Curtea de Apel Bucureşti "aduce doar acuze, fără a prezenta nicio minimă dovadă", transmite Agerpres.

Geoană precizează că nu a fost implicat "în lucruri ilegale" şi că, în ceea ce priveşte finanţarea campaniei electorale din anul 2009, nu a purtat personal discuţii şi nici nu l-a "trimis" pe Viorel Hrebenciuc să discute cu oameni de afaceri în vederea finanţării campaniei.

"Referitor la declaraţiile făcute de Viorel Hrebenciuc astăzi în instanţă, vreau să fac următoarele precizări: candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din 2009 nu s-a ocupat de finanţarea campaniei electorale. Domnul Hrebenciuc a fost director de campanie în 2009. Dacă domnul Hrebenciuc a făcut astfel de solicitări, ele au fost făcute din proprie iniţiativă şi fără să mă fi pus la curent cu astfel de demersuri. Nu am avut discuţii cu niciun om de afaceri cu privire la finanţarea campaniei şi nu l-am trimis pe Viorel Hrebenciuc să discute cu oameni de afaceri pentru finanţarea acesteia", afirmă Geoană.

Citeşte şi: ŞOCANT! Viorel Hrebenciuc a decis: îl toarnă chiar în acest moment pe Mircea Geoană la DNA

Totodată, el susţine că este "ciudat" faptul că Viorel Hrebenciuc "a ales să facă aceste declaraţii mincinoase" după ce a intervenit conflictul public între Mircea Geoană şi Victor Ponta "pe care dl. Hrebenciuc l-a sprijinit începând cu Congresul PSD din 2010 şi până în ziua de astăzi, şi la o zi după ce a fost plasat în arest la domiciliu".

"Viorel Hrebenciuc aduce doar acuze, fără a prezenta nicio minimă dovadă. Nu am fost niciodată implicat în lucruri ilegale şi nu accept ca numele meu să fie ponegrit doar din motive politice. Nu este decât o modalitate a dlui Hrebenciuc de a distrage atenţia de la propriile sale probleme cu justiţia. Îmi menţin în integralitate declaraţiile făcute în calitate de martor în procesul în care domnii Niculae şi Stancu au fost achitaţi în primă instanţă", mai spune Geoană, potrivit sursei citate.

Declaraţia lui Mircea Geoană vine după ce fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc şi omul de afaceri Cristian Burci au fost audiaţi joi la Curtea de Apel Bucureşti în procesul în care sunt judecaţi Gheorghe Bunea Stancu şi Ioan Niculae pentru fapte de corupţie în legătură cu finanţarea campaniei electorale a candidatului PSD la alegerile prezidenţiale din anul 2009.

Viorel Hrebenciuc a declarat că de finanţarea campaniei electorale s-au ocupat Mircea Geoană şi apropiaţii acestuia Ionuţ Costea şi Ion Bazac.

"În acest context, Geoană m-a trimis personal la Niculae pentru a-l ruga să contribuie la finanţarea campaniei. Nu a vrut să discute cu Costea. S-a întâlnit cu Niculae, l-a rugat în numele lui Geoană şi să plătească nişte sondaje la INSOMAR. Niculae a fost de acord. A discutat cu Teodorescu. Ulterior, am aflat că între Interagro şi INSOMAR s-a încheiat un contract privind situaţia construcţiilor în România. Plata s-a făcut pentru sondajele de opinie ale lui Geoană", a declarat Viorel Hrebenciuc.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mar, 15:08
Antonio Andrey
Loc de munca
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Cu perseverenta, poti obtine 300 Dolari lunar sau chiar mai mult.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Pentru mai multe informatii trimiteti textul "INFO" la adresa de gmail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ