GEORGE COPOS rămâne în închisoare

| 25 feb, 18:24

George Copos, fostul patron al Rapidului, rămâne în continuare încarcerat, după ce instanţa Judecătoriei Sectorului 5 a amânat, astăzi, pentru a doua oară, luarea unei decizii în privinţa eliberării fostului om de afaceri.

Condamnat la patru ani de închisoare, ca urmare a contopirii pedepselor din dosarele transferurilor de jucători şi Loteriei I, Copos ar putea ieşi din închisoare cât de curând, după ce Comisia penitenciarului Rahova a trimis o propunere pentru eliberare condiţionată către Judecătoria Sectorului 5. Dar magistraţii evită să dea un verdict şi au amânat pentru a doua oară luarea unei decizii în acest caz.

Chiar dacă va fi eliberat, George Copos s-ar putea să nu se bucure prea mult de acest privilegiu, fiind cercetat în dosarul Loteria II, în care este acuzat de spălare de bani, fals şi manipularea pieţei de capital.

Citește și: BOMBĂ! Un condamnat din "Dosarul Transferurilor" NU vrea să fie eliberat

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ