George Maior: Prioritatea mandatului meu este dezvoltarea relațiilor economice dintre România și SUA

| 02 oct, 19:36

Ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, afirmă că dezvoltarea relațiilor economice dintre România și SUA reprezintă una dintre prioritățile mandatului său.

George Maior a arătat, în timpul întrevederii avute joi cu președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, că nivelul de cooperare dintre cele două țări poate fi ridicat prin "sporirea investițiilor și creșterea volumului schimburilor comerciale".

"Dezvoltarea relațiilor economice dintre România și SUA este o prioritate a mandatului meu. (...) Trebuie să atragem noi parteneri economici și noi investiții în România. De asemenea, trebuie să începem să exportăm mai mult în SUA. Să fructificăm potențialul economic pe care îl are o economie puternică, cum este cea a Statelor Unite ale Americii", a declarat ambasadorul George Maior, potrivit sursei citate.

O misiune economică organizată de Camera de Comerț și Industrie a României și Bursa de Valori București a început, în data de 30 septembrie, o vizită în Washington DC.

Din delegația condusă de președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, fac parte reprezentanți ai unor companii importante din România din domeniile energiei, transporturilor și turismului și oficiali guvernamentali din ministerele Energiei și Transporturilor.

Tag-uri: George Maior, SUA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ