Gheorge Ștefan, vizat de DNA. Punem pariu că trece la PMP cât ai zice pește?

| 11 feb, 2014

Recent, Gheorghe Ștefan a îndrăznit să se dezică de Elena Udrea și să o lase să plece cam ”despletită” către Mișcarea Populară, adică fără organizația democrat-liberală de la Neamț.

Mare agitație mare la Piatra Neamț, acolo unde, peste noapte, Gheorghe Ștefan s-a trezit că este luat la puricat de procurorii DNA, care îl suspectează de corupție. „Procurorii DNA fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către persoane cu funcții publice din cadrul primăriei municipiului Piatra Neamț și de administratori ai unor societăți comerciale interpuse cu rol de direcționare a sumelor de bani din bugetul public în interesul personal al celor implicați”, se arată în comunicatul DNA.

Ceea ce frapează însă în legătură cu demersul subordonaților Laurei Codruța Kovesi este momentul ales pentru demararea cercetărilor. Că Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, este corupt până în măduva oaselor, nu mai este de mult timp un secret pentru nimeni. Cu toate acestea, brațul legii l-a ocolit până în prezent, iar primarul de la poalelele Pietricicăi și-a văzut liniștit de sifonat bani publici.

Recent însă, Gheorghe Ștefan a îndrăznit să se dezică de Elena Udrea și să o lase să plece cam ”despletită” către Mișcarea Populară, adică fără organizația democrat-liberală de la Neamț. Mai mult, primarul de la Piatra Neamț a afirmat că, deși Mișcarea Populară este un proiect ”viabil”, el nu se dezice de echipa în care se află, refuzând astfel să o urmeze pe protejata prezidențială în formațiunea lui Traian Băsescu.

Iar afrontul adus Elenei Udrea și, implicit, lui Traian Băsescu, pare să nu fi rămas fără urmări, ținând cont că, la nici două săptămâni după, procurorii DNA au și descins la Primăria de sub Pietricica. Rămâne de văzut cât va rezista presiunii primarul de la Piatra Neamț și cât timp îi va trebui până când va trece, spășit, cu arme și bagajele organizației PDL, în barca PMP. Cu siguranță însă, nu foarte mult, ținând cont de agresivitatea cu care procurorii DNA și-au început cercetările.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 2014
cantautor
pe cat sau pe ce ,pariul ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ