Elena Udrea, întrebată cum stă cu dragostea: "Uau, uau!"

| 12 feb, 2014

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, că ar prefera ca în 2014 să sară peste Valentine's Day şi Dragobete, iar întrebată cum stă cu dragostea, a amintit de o reclamă din anii '90 la pastă de dinţi, în care o blondă era întrebată acest lucru şi răspundea "Uau, uau".

"Aş prefera luna asta să sar peste ambele sărbători, dar încurajez românii să sărbătorească Dragobetele, pentru că ţine de tradiţia noastră", a spus Udrea, într-o conferinţă de presă, întrebată cum va sărbători Valentine's Day.

Ea a mai spus că va sărbători aceste zile alături de colegii de la PMP.

Udrea a mai spus că atunci când este vorba de sărbătoare, românii merită să aibă cât mai multe şi că încurajează tinerii să petreacă de Valentine's Day, în special de Dragobete pentru a sta alături de cine se simt bine.

"Eu sărbătoresc alături de cei cu care mă simt bine, adică cu cei de la Mişcarea Populară", a spus Udrea, arătând că va avea o acţiune de partid în teritoriu.

Întrebată cum stă cu dragostea, Udrea a răspuns: "Era o reclamă când eram eu în anul întâi de facultate, în '92 şi era o colegă de a mea, nu mai ştiu cum se numea, o fată blondă, făcea o reclamă la pastă de dinţi: «Norvea ultra-albă abia aşteaptă să te ajute» şi întreba «Şi cu dragostea cum staţi?» şi răspundea: «Uau, uau»".

Tag-uri: elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 2014
cantautor
Dar cu șansele la alegeri, cum stați?
Oaileu, oaileu!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ