Elena Udrea: Candidatul Mişcării Populare va câştiga prezidenţialele

| 10 feb, 2014

Elena Udrea a declarat, la Realitatea TV, că cel care va câştiga prezidenţialele de anul acesta este candidatul Mişcării Populare. Cât despre USL, Udrea a spus: "Se bat pentru putere şi atât".

"Eu le spun să nu îşi facă griji. Va câştiga candidatul Mişcării Populare. Vă spun şi de ce, nu este doar de campanie. Mişcarea Populară va trimite un candidat în aceste alegeri care în turul unu îl va bate pe Crin Antonescu sau candidatul PNL-ului. Iar în turul doi, în competiţie cu Victor Ponta, candidatul Mişcării Populare va beneficia şi de sprijinul electoratului PNL. Să se gândească la faptul că indiferent cum îşi fac ei jocurile acum şi cum riscă guvernarea, preşedintele României din 2014 va fi candidatul propus de Mişcarea Populară", a declarat Udrea.

Întrebată dacă USL mai există, Elena Udrea a răspuns: "Nu. Formal şi juridic, încă există. Ei vor spune că există pentru că nimeni nu are curaj să spună. Ei se bat pentru putere şi atât. Bătălia este cine câştigă prezidenţialele din noiembrie".

Elena Udrea consideră că prin aducerea lui Klaus Iohannis în Guvern, liderul PNL, Crin Antonescu, încearcă să îi dea "şah" lui Victor Ponta, în condiţiile în care viitorul ministru de Interne va fi "opoziţia" din interior la premier, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este un joc politic în interiorul USL, o încercare de preluare a puterii de către Antonescu de la Victor Ponta. Nu are nicio legătură cu agenda românilor, nu este această remaniere făcută pentru a genera un guvern mai bun, deşi au plecat nişte miniştri slabi, unii, dintre cei care au venit, se plimbă doar pe nişte locuri, evident că nu are legătură cu calitatea guvernării, ci cu luptele pentru putere din interiorul USL. Ne apropiem de limita acestei uniuni şi fiecare dintre cei doi, Victor Ponta şi Crin Antonescu, încearcă să aibă un ascendent. De data aceasta, Antonescu încearcă să îi dea şah lui Ponta, aducând în Guvern pe Iohannis, care va fi o piatră de încercare, va fi opoziţia din interiorul guvernului la Victor Ponta, la care se va adăuga opoziţia lui Antonescu la Ponta în interiorul USL, până când acest circ se va opri şi USL va sfârşi prin a se rupe după europarlamentare", a spus Elena Udrea

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 2014
canciautor
Trist...
Fata asta și-a pierdut mințile și nimeni nu se îndură s-o interneze... Ce așteptați, stimați colegi, să culeagă goală panseluțele din rond, de la Universitate?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ