Udrea, întrebată dacă PMP s-ar alia cu PNL: Nu e ca la biserică, te lepezi de Satana şi se întâmplă

| 12 feb, 2014

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, întrebată dacă PMP s-ar alia cu PNL în cazul în care liberalii ies de la guvernare, că "aici nu e ca la biserică, te lepezi de Satana şi, gata, se întâmplă".

"Aici nu e ca la biserică: Te lepezi de Satana şi, gata, se întâmplă. Trebuie un proces, în care cei care au girat dezastrul acestei guvernări, care s-au aliat cu PSD şi cu Voiculescu cu un singur scop, să se lupte cu Băsescu, trebuie să răspundă cumva politic, măcar în faţa electoratului lor sau în interiorul partidului", a afirmat Udrea, la o conferinţă de presă, întrebată dacă PMP s-ar alia cu PNL în cazul în care acest partid va ieşi de la guvernare.

Ea a spus că, în orice caz, nu vor fi discuţii înainte de europarlamentare.

"După aceea, desigur, se poate discuta cu toate partidele de centru-dreapta, inclusiv cu cei de la PNL, dar în niciun caz nu vor fi discuţii până la europarlamentare. Nu poţi să sari astăzi din braţele lui Victor Ponta şi să vii în braţele noastre, nu se poate", a adăugat Udrea.

Tag-uri: elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ