Udrea: Când Elena Băsescu îşi va exprima intenţia de a candida ca europarlamentar pe listele PMP vom discuta

| 12 feb, 2014

Deputatul independent Elena Udrea a afirmat că atunci când europarlamentarul Elena Băsescu îşi va exprima intenţia de a candida pe listele Partidului Mişcarea Populară (PMP) pentru un nou mandat conducerea partidului va analiza cererea.

"Ieri a apărut o declaraţie a unui ministru din Transnistria care se referea explicit la cel mai activ europarlamentar, Elena Băsescu, sigur, el o critica. Deci Elena Băsescu este un europarlamentar a cărui activitate este recunoscută, chiar dacă pe unii îi deranjează, cum este vorba de ministrul de externe din Transnistria, este recunoscută şi pe plan internaţional. Trec peste faptul că este deja cunoscut ca fiind evaluat cel mai activ europarlamentar din România. Când doamna Băsescu îşi va exprima intenţia, dacă o va face, o să discutăm şi o să vă spunem atunci", a declarat Udrea la Palatul Parlamentului, într-o conferinţă de presă susţinută alături de mai mulţi deputaţi independenţi, membri ai Partidului Mişcarea Populară (PMP), transmite Agerpres.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a precizat că cei care doresc să participe la competiţia din interiorul partidului pentru europarlamentare trebuie să îndeplinească anumite condiţii.

"Prima condiţie este să nu fi plagiat niciodată. Este o condiţie extrem de importantă. Vom avea o listă foarte bună şi credibilă din punctul ăsta de vedere', a spus Tomac în aceeaşi conferinţă de presă.

'A doua condiţie, era să nu îşi facă chip televizat', a adăugat Udrea.

Tomac a apreciat că PMP va obţine la alegerile europarlamentare un număr de europarlamentari format din două cifre.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ