Gheorghe Nichita, primarul din Iaşi, a revenit la serviciu şi a făcut primele DECLARAŢII

| 05 mai, 10:09

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, a revenit la serviciu la 5 zile după ce procurorii DNA au descins la Primăria Iaşi. Edilul, acuzat că a folosit Poliţia locală pentru a-şi spiona şi ameninţa amanta, o angajată a primăriei, şi-a luat luni o zi de concediu. La sosirea la primărie, marţi dimineaţa, a declarat că va oferi în curând detalii despre cazul său.

"Am fost întotdeauna un om al dialogului, indiferent de subiecte. Sunt într-o fază în care efectiv nu pot să răspund la întrebări. Ancheta trebuie să meargă mai departe. Sunt un om care îmi pace să respect regulile. Ştiu ce înseamnă dialogul cu presa, dar în acest moment nu pot să fac niciun fel de declaraţii. Va veni momentul în care voi spune tot ceea ce e de spus, inclusiv ce pare senzaţional. Nu sunt nici robot, nici puritan. Vă rog să fiţi şi dumneavostră oameni. Şi noi trebuie să ne comportăm cât mai normal unii cu alţii, pentru că necazurile sunt pentru toţi pe lumea asta", a declarat Nichita.

Cu doar câteva zeci de minute înainte sosite la primărie şi fosta amantă a lui Nichita, Adina Samson. Aceasta a declarat că a fost cerută în căsătorie de primar, iar după ce a refuzat acesta a început să o ameninţe şi chiar a bătut-o.

Citeşte şi: Gheorghe Nichita a ajuns în Washington Post. Ce scrie prestigiosul cotidian despre primarul Iașiului

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ