INCENDIAR! Edilul o să ia FOC! Cu ce se LAUDĂ iubita lui Gheorghe Nichita pe site-uri de MATRIMONIALE

| 05 mai, 18:47

Adina Samson, iubita primarului Gheorghe Nichita, isi cauta perechea pe site-uri matrimoniale. Satula de urmaririle, amenintarile si gesturile de violenta pe care le avea primarul, ea isi cauta activ un alt iubit pe site-uri de specialitate.

Ea se prezinta drept o persoană ambițioasă, educată, respectuoasă, tandră, romantică și de încredere, printre ale cărei pasiuni se află inclusiv "ieșirea la restaurant", călătoriile și shoppingul, dar si cititul, mersul la teatru sau opera. Ea precizeaza ca este in cautarea unei persoane deschise si sincere ca si ea. Isi doreste un nou iubit atletic, ambițios și amuzant, potrivit profilului sau pe unul dintre site-urile de specialitate.

Citeşte şi: Fosta soţie a lui Gheorghe Nichita RUPE TĂCEREA: secretul bine păstrat de edilul din Iaşi

Pe un alt site, Adina Samson caută bărbați singuri, cu vârste între 23 și 52 de ani, inclusiv pentru a-și face noi prieteni. Aceasta s-a logat ultima oară pe 16 martie, perioada in care Nichita inca o urmarea.

Iubita lui Nichita își caută si un nou loc de muncă. Aceasta pare sa vrea sa scape nu doar de primarul Nichita ci si de primaria pe care acesta o conduce, unde ea lucreaza acum. Aceasta și-a depus, în luna martie, CV-ul pe un site cu oferte de angajare.

Citeşte şi: Primarul Gheorghe Nichita, în plin SCANDAL! Noi DEZVĂLUIRI făcute de părinții iubitei sale

"Aș dori să lucrez în domeniul managementului calității, deoarece am pregătirea necesară și o experiență de peste trei ani în acest domeniu", spune aceasta, arătându-se interesată inclusiv de oferte în București sau în străinătate.

Tânăra care lucrează de nouă ani în primărie a fost avansată, în vara anului trecut, în funcţia de şef Serviciu Managementul Calităţii şi Control Intern Managerial, departament subordonat direct edilului Nichita. Conform ultimei sale declarații de avere, Adina Samson și-a cumpărat, anul trecut, o mașină Skoda Rapid în valoare de aproximativ 13.000 de euro și are bijuterii de 7.500 de euro. În 2013, a obținut de la primărie venituri salariale de 40.752 lei. 40,7 mii de lei a câștigat Adina Samson, în 2013, de la Primăria Iașiului, informeaza ziarulring.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ