Gheorghe Nichita a ajuns în Washington Post. Ce scrie prestigiosul cotidian despre primarul Iașiului

| 05 mai, 09:39

Gheorghe Nichita a ajuns titlu de ziar în cotidianul american Washington Post după ce l-a pus pe un şef din Poliţia Locală, Ştefan Avîrvarei, să cumpere o aplicaţie de tip spy care a fost instalată pe telefonul mobil ce a fost făcut cadou iubitei primarului pe care edilul voia să o urmărească.

Astfel, cotidianul Washington Post scrie despre pățaniile primarului ieșean Nichita. "Poliția română a reținut un primar dintr-un oraș din nord-estul țării care este acuzat că a abuzat de funcția sa și s-a folosit de poliție pentru a-și spiona rivalii și iubita", scriu jurnaliștii americani.

Edilul este acuzat de instigare la: folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată (cinci acte materiale), abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, acces ilegal la un sistem informatic şi operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Şefa unui serviciu din Primăria Iaşi, Adina Samson, în vârstă de 33 de ani, cu care edilul Gheorghe Nichita a avut o relaţie de câţiva ani, l-ar fi denunţat pe acesta la DNA, după ce el i-ar fi pus pe poliţiştii locali să o urmărească.

Gheorghe Nichita va fi cercetat în libertate sub control judiciar.

 

Citeşte şi: Fosta soţie a lui Gheorghe Nichita RUPE TĂCEREA: secretul bine păstrat de edilul din Iaşi

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mai, 10:12
nun
doar stire
Din pacate omul e liber, se bucura de tot ce poate si speram ca nu a finantat alte organizatii cu banii furati!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ