POVESTEA primarului Nichita a devenit CELEBRĂ în Statele Unite: spionajul amantei face deliciul americanilor

| 04 mai, 13:27

Primarul Gheorghe Nechita a ajuns sa faca funori si in presa straina, dupa cum arată un articol citat de stiripesurse.ro.

Ancheta care vizeaza faptul ca Nichita si-ar fi spionat amanta cu ajutorul politiei locale este atat de inedita incat a atras atentia cotidianului Washington Post.

Jurnalistii americani au prezentat cititorilor lor  cum Nichita se folosea de politie si de angajati ai primariei sa isi spioneze amanta sau sa obtina alte foloase personale. Ei nu uita sa aminteasca si de interceptarile procurorilor sau de aplicatia spion pe care Nichita le-a cerut politistilor sa o instaleze pe telefonul iubitei.

Puteti citi AICI articolul despre primarul Nichita.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mai, 13:57
delgado
Să-ţi fie cât se poate de clar: atitudinea ta va fi, într-adevăr, creatoarea viitorului tău. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
11 mai, 15:24
STALIN SI LENIN
BA,LEGALDO
DUTE DRACULUI CU CORNETELE TALE DE SEMINTE.HAI SICTIR TIGAN CERSETOR
SI MILOG.PACALESTI LUMEA,BOLOVANUL NEBUN

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ