GICĂ POPESCU, dus la testul psihologic! REZULTATUL este incredibil

| 11 oct, 09:33

Gica Popescu a primit, in urma cu o saptamana, un aviz favorabil din partea judecatorilor pentru a fi eliberat in maximum doua saptamani din Penitenciarul Jilava, relatează wowbiz.

Desi condamnat la trei ani si o luna de puscarie, “Baciul” va ajunge acasa dupa ce a ispasit doar jumatate din pedeapsa, intrucat, a punctat la capitolul conduita in timpul detentiei. In plus, a contat foarte mult in fata comisiei si rezultatul testului psihologic al fostului capitan al “Generatiei de Aur”, care a iesit foarte bine.

“Popescu a trecut cu bine examenul psihologic, fiind evaluat ca o personalitate structurata, comportament axat prosocial, sociabil si comunicativ, conduita echilibrata, cu abilitati de a se adapta unui grup stabil”, s-a specificat in actele oficiale. Mai mult, la dosarul de eliberare, avocatii sai au atasat documente in care se atesta ca Gica a elaborat si publicat  patru lucrari stiintifice, apoi a depus o munca de 211 zile si a participat la 88 activitati artistice, educative si religioase, initiate de sefii inchisorii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 oct, 21:55
MIRELA
colaborare
Vreau să mai schimbăm anunțurile
și propun ca azi să postăm TOȚI următorul anunț, pe
cât mai multe site-uri: Cel mai de forta
proiect! Suntem o echipa dinamica si intr-o
ascensiune spectaculoasa in toata tara! Inca mai avem nevoie
de colaboratori, asa ca va asteptam urgent sa lucrati
intr-un mediu al secolului 21 si sa castigati bani cat mai
repede! Oferim o seriozitate de fier si cerem acelasi lucru!
Solicitati acum detalii la adresa de email: [email protected]
11 oct, 13:20
sorin
Cel mai de forta proiect!
Cel mai de forta proiect! Suntem o echipa dinamica si intr-o ascensiune spectaculoasa in toata tara! Inca mai avem nevoie de colaboratori, asa ca va asteptam urgent sa lucrati intr-un mediu al secolului 21 si sa castigati bani cat mai repede! Oferim o seriozitate de fier si cerem acelasi lucru! Solicitati acum detalii la adresa de email: [email protected]
11 oct, 12:32
elena
Venituri suplimentare
-,Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
11 oct, 10:40
Danut Popescu
care "grup stabil"?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ